maanantai 7. kesäkuuta 2010

Mustikkapulla


1,5 dl sokeria
2 munaa
2 dl maitoa
125 g sulatettua margariinia
2 tl kardemummaa
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta

Väliin: 3 dl mustikoita, 0,5 dl sokeria
Pinnalle: raesokeria

Sekoita keskenään munat ja sokeri puuhaarukalla. Lisää maito, jäähtynyt rasva ja kardemumma. Lisää vehnäjauhot ja leivinjauhe vain vähän sekoittaen. Kaada 1/3 taikinasta irtopohjavuokaan ja ripottele päälle puolet mustikoista ja sokerista. Tee toinen samanlainen kerros. Ripottele päälle raesokeria. Paista 175 asteessa 50-55 min ja anna jäähtyä. Kumoa pois vuoasta, tarjoile paistopinta ylöspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!