perjantai 30. heinäkuuta 2010

Tonnikalapihvit ja porkkanainen riisi-ohra


Tonnikalaa tällä kertaa muussakin muodossa kuin purkista. Mutta harjoitukset jatkuvat; pihvit karkasivat ylikypsiksi. Hyvää tämä oli silti! Tarkoituksena on jättää pihvit keskeltä hiukan vaaleanpunertaviksi, jolloin lopputulos on mehevä ja maku parhaimmillaan. Pakkauksessa on selkeät ohjeet, mutta pihvi totta tosiaan jatkaa kypsymistään kuumana jolloin se on syötävä välittömästi paiston jälkeen.

Seuralaisena oli riisi-ohraa jonka sekaan pilkoin muutaman porkkanan (ohra tuo terveellisyyden lisäksi hyvän maun riisiruokiin), Blå Bandin juhlavaa kantarellikasiketta, paahdettuja valkosipulinkynsiä sekä tietysti raikkaita tuoreita kasviksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!