sunnuntai 1. elokuuta 2010

Possupasta


Kokeilin ensimmäistä kertaa viljaporsaan lihasuikaleita, ja olivat kyllä paljon maukkaampia ja mehevämpiä kuin tavallisesti käyttämäni porsaanlihasuikaleet. Ovat ehkä vähän hinnakkaampia, mutta varmasti käytän näitä jatkossakin.

viljaporsaan lihasuikaleita
täysjyvä penne rigate- pastaa
1 pieni kesäkurpitsa
1 punasipuli
1 prk herkkusieniviipaleita
1 prk tomaattipyrettä
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta

Ruskista lihasuikaleet ja laita paloitellut kasvikset lihan joukkoon pehmenemään. Lisää joukkoon mausteet ja tomaattipyre. Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä ja yhdistä lihojen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!