Olemme syöneet etanoita alkupaloiksi useammassakin ravintolassa, parhaat söimme Turussa jokilaivaravintolassa viime kesänä. Tai niin luulimme, kunnes teimme niitä itse..
alkupalaetanat kahdelle
1 prk etanoita (purkissa etiketin mukaan 15 kpl etanoita, sisällä 6 ylimääräistä)
valkosipulietanat:
4 valkosipulinkynttä
0,25 tl sitruunapippuria
0,25 tl mustapippuria
0,25 tl oreganoa
palanen voita
Pehmitä voi mikrossa. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä mausteet voin joukkoon. Laita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja levitä maustevoi etanoiden päälle.
aurajuustoetanat:
reilu palanen aurajuustoa
palanen voita
Laita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja nosta sopiva palanen voita sekä aurajuustoa etanoiden päälle. Paista 250 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes näyttävät herkullisen ruskettuneilta. Nauti tuoreen, rapean leivän kanssa.
Taidettiinpa tykästyä.
Nyt loppui ravinteli reissut kun oman kullan pöperöt on tätä luokkaa, namnam! :)
VastaaPoistaMyönnettäköön että olivat ihan pirun hyviä, slurps :)
VastaaPoista