maanantai 15. marraskuuta 2010

Ihanaiset etanaiset

Olemme syöneet etanoita alkupaloiksi useammassakin ravintolassa, parhaat söimme Turussa jokilaivaravintolassa viime kesänä. Tai niin luulimme, kunnes teimme niitä itse..

alkupalaetanat kahdelle

1 prk etanoita (purkissa etiketin mukaan 15 kpl etanoita, sisällä 6 ylimääräistä)
valkosipulietanat:
4 valkosipulinkynttä
0,25 tl sitruunapippuria
0,25 tl mustapippuria
0,25 tl oreganoa
palanen voita

Pehmitä voi mikrossa. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä mausteet voin joukkoon. Laita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja levitä maustevoi etanoiden päälle.

aurajuustoetanat:
reilu palanen aurajuustoa
palanen voita

Laita yksi etana jokaiseen etanapannun koloon ja nosta sopiva palanen voita sekä aurajuustoa etanoiden päälle. Paista 250 asteessa n. 15 minuuttia, kunnes näyttävät herkullisen ruskettuneilta. Nauti tuoreen, rapean leivän kanssa.

Taidettiinpa tykästyä.

2 kommenttia:

  1. Nyt loppui ravinteli reissut kun oman kullan pöperöt on tätä luokkaa, namnam! :)

    VastaaPoista
  2. Myönnettäköön että olivat ihan pirun hyviä, slurps :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!