maanantai 29. elokuuta 2011

Porkkana-vuohenjuustokeitto


Iltojen pimetessä haasteeksi on muodostunut silmää miellyttävien kuvien ottaminen uudella kameralla, ominaisuuksia kun on miljoona eikä noviisikuvaaja tajua niistä mitään. Tämä otos ei totisesti ole parhaasta päästä, mutta saa kelvata. Onneksi syyskuussa on tiedossa järjestelmäkamerakurssi, josta toivottavasti saan vinkkejä. Joka tapauksessa tämä keitto oli hyvää ja kevyttä!

Pirteä porkkanakeitto kahdelle

5 porkkanaa
1 sipuli
6 dl vettä
1 rkl kasvisfondia tai 1 kasvisliemikuutio
125 g vuohentuorejuustoa
suolaa
mustapippuria
2 rkl öljyä

Kuori ja paloittele porkkanat. Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota sipulia öljyssä kattilassa, kunnes sipuli hieman pehmenee. Lisää kattilaan vesi, fondi tai murenneltu kasvisliemikuutio ja porkkanat. Keitä kannen alla n. 20 minuuttia kunnes porkkanat ovat pehmeitä. Lisää keittoon tuorejuusto ja soseuta sauvasekoittimella. Mausta suolalla ja pippurilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!