maanantai 8. elokuuta 2011

Rieskakupposet


Tarkoitus oli tehdä pienistä perunarieskoista pikkuisia pizzoja, mutta rieskaset muuntautuivat mielellään ihan uuteen muotoon ja saivat täytteekseen kanaa, sinihomejuustoa, tomaattia ja pestoa. Alkuepäilyistä huolimatta nämä olivat helppoja syödä, pysyivät hyvin kasassa eikä täyte ollut liian kosteaa. Ainoa kritiikki jonka nämä Apukokilta saivat oli: "niitä oli liian vähän!"

1 ptk (8 kpl) pikkurieskoja
300 g broilerinsuikaleita (pippurimaustettuja)
8 kirsikkatomaattia
1-2 dl sinihomejuustomurua
pestoa
tuoretta basilikaa

Ruskista broilerinsuikaleet pannulla. Leikkaa rieskoihin pystysuora viilto puoliväliin asti ja taita rieskat muffinipellin kolosiin. Levitä pestoa rieskojen pinnalle lusikalla. Hienonna basilika, leikkaa kirsikkatomaatit neljään osaan ja laita ne sekä kanat rieskojen keskelle. Ripottele pinnalle sinihomejuustomurua. Paista 200 asteessa vajaa 15 minuuttia jotta juusto sulaa ja rieskojen reunat muuttuvat rapeiksi.

4 kommenttia:

  1. jee!näitä kokeilen kanssa.tosi rapsakan ja herkullisen näköisiä:)hyvä oivallus!niin sitä pitää:)

    VastaaPoista
  2. Siis, herkullisen näköisiä ja niin hyvä täyte. Näitähän on kokeiltava.

    VastaaPoista
  3. Näitä rieskakupposia olisi mennyt myös toinen setti. :)

    VastaaPoista
  4. Rieskakupposiinhan voi laittaa omat lempparitäytteensä :) liian kosteaa täytettä en ehkä laittaisi, voipi syöminen hankaloitua jos rieskojen pohjat ovat kosteat. Tällä täytteellä rieskat olivat kauttaaltaan rapsakoita. Ride, kyllä tuli taas lapintuliaiset herkulliseen käyttöön ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!