sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Omena-puolukkapannari


Tavallinen pannukakku vaniljajäätelöllä on yksi suosituimme leffaherkuista meidän huushollissa. Löysin Patalinnun blogista oikein kokeiltavalta vaikuttavan pannariohjeen ja totta tosiaan, olihan se hyvää! Vaniljajäätelön ja kuningararhillon kera nautittuna. Tässä ohje kuten meillä tehtiin.

5 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 rkl ruokosokeria
loraus juoksevaa margariinia
2-3 omenaa renkaina (kuoret saa olla mukana)
1dl (jäisiä) puolukoita
0,5 tl kanelia

Sekoita maito, munat, jauhot, sokeri ja kaneli keskenään sekaisin. Anna taikinan turvota 15-30min ja sekoita vielä vähän ennen kaatamista vuokaan tai pellille. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Nostele omenarenkaat päälle niin että ne jäävät kellumaan. Ripottele päälle vielä puolukat. Paista 225 asteessa 25-30 minuuttia.

2 kommenttia:

  1. Omena on erinomaisen hyvää pannarissa, puolukkaa ei olekaan tullut mieleen kokeilla. Vaikuttaa oikein hyvältä yhdistelmältä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!