lauantai 26. marraskuuta 2011

Pinaatti-kalkkunalasagne



400 g kalkkunanjauhelihaa
n.4 valkosipulinkynttä
1 pieni purkki herkkusieniviipaleita
n. 1,5 dl ruokakermaa
n. 1,5 dl tomaattikastiketta (käytin pakastimesta itsetehtyä kebab-kastiketta)
suolaa
mustapippuria
ripaus basilikaa
ripaus rakuunaa
1 muna
3 dl maitoa
lasagnelevyjä
juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Mausta ja kaada joukkoon ruokakerma ja tomaattikastike. Kokoa vuokaan lasagneksi; vuorotellen kastiketta, herkkusieniviipaleita ja lasagnelevyjä, aloita ja lopeta jauhelihakastikkeella. Sekoita muna maitoon ja kaada päälle, ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!