maanantai 19. joulukuuta 2011

Pätkisbanaani


Tämä herkullinen pikkumakea on ideoitu suoraan Katariinan keittiöstä. Banaaneja riittää 1 per syöjä, minipätkispaloja yhteen banaaniin meni huimat 2 kappaletta.

1 banaani per syöjä
2 minipätkispalaa
koristeluun kaakaojauhetta

Kuori banaani ja leikkaa siihen pitkittäinen viilto. Minä kaiversin pienen siivun banaania pois jotta suklaa mahtui paremmin. Esilämmitä banaania mikrossa n. 30 sekuntia. Leikkaa minipätkispalat pituussuunnassa kahtia ja työnnä banaanin sisään. Lämmitä mikrossa toiset 30 sekuntia. Ripottele pinnalle kaakaojauhetta ja tarjoa vaniljajäätelön kanssa.

3 kommenttia:

  1. Niin helppoa ja hyvää, nam... Mukavia joulutouhuja :)

    VastaaPoista
  2. Vois vaikka maistaa :p. Näyttää tosi hyvältä. -Marjo-

    VastaaPoista
  3. Olikin herkkua, hyvällä omallatunnolla voi tätä syödä koska suklaata ei paljon tarvita :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!