maanantai 19. joulukuuta 2011

Raejuusto-porkkanaohukaiset


Pippurimyllystä rouhaisin tämän kevyen mutta täyttävän arkiruokareseptin. Mausteiksi laitoin suolaa ja mustapippuria sekä hippusen chilimausteseosta, myös rakuuna olisi voinut sopia sillä ainakin rakuunamaustetut keitetyt porkkanat ovat herkullisia.

n. 20 ohukaista

2 dl maitoa
2 dl vehnäjauhoja (tai toinen niistä esim. sämpyläjauhoja)
2 porkkanaa raastettuna
1 prk raejuustoa
1 muna
suolaa
mustapippuria

Vatkaa jauhot maitoon. Sekoita joukkoon muut ainekset. Paista lettusia ohukaispannulla miedolla lämmöllä rypsiöljyssä.

4 kommenttia:

  1. Reseptistä taitaa puuttua raejuusto? :)

    VastaaPoista
  2. Oho, no ei puutu enää! :D ilman raejuustoa olisivat porkkanaohukaisia :)

    VastaaPoista
  3. Hyviä tuli vaikkakin ehkä hieman makua puuttui, ensi kerralla taidan laittaa sipulia ja chilimaustetta joukkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin tuunailin chilimausteseoksella :) rakuunaa suosittelen!

      Poista

Kiitos kommentistasi!