tiistai 31. tammikuuta 2012

Päärynäpuuro


Puuro on parasta! Helppo aamupala/välipala/iltapalapuuro yhdelle (koska puuroahan voi syödä milloin vain!). Lisäksi naurettavan helppo tapa valmistaa puuro.

3 dl vettä
n. 1,5 dl kaura-ruishiutaleita
ripaus suolaa
1 prk lasten päärynäsosetta
1 päärynä

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi ja käännä liesi pois päältä. Lisää kaura-ruishiutaleet ja suola, sekoita ja anna puuron valmistaa itsensä muutamassa minuutissa. Sekoita joukkoon päärynäsose ja paloittele tuore päärynä puuron pinnalle.

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä totta, että puuro käy kaikkiin aikoihin päivästä. Vaikka aamulla, päivällä JA illalla :)

    Kuulostaa hyvältä tuo päärynäpuuro, siihen ei varmasti tarvitse lisätä edes sokeria!

    VastaaPoista
  2. Mä en laita sokeria koskaan mihinkään puuroon, vain ripauksen suolaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!