perjantai 16. maaliskuuta 2012

Kermaviilikastike (tartarkastike)


Nappasinpa kuvan ihan tällaisesta peruskastikkeestakin, joka maistuu oikein hyvin kalan kanssa.

kermaviiliä
kurkkusalaattia
sitruunapippuria
kuivattua tilliä
(sitruunamehua)

3 kommenttia:

 1. Sinulla on taito saada yksinkertaisimmistakin resepteistä mitä taidokkaimpia kuvia. Nämä ovat ihan ruoka-lehti materiaalia, totta tosiaan. Ettet vaan satu olemaan ruokakuvaaja, joka höystää ruokia erilaisilla materiaaleilla ja valospoteilla, jotta ne näyttäisivät mehukkaammilta? ;D

  VastaaPoista
 2. En tosiaan höystä sapuskoja millään muulla kuin viime kesänä ostetulla Nikon järjestelmäkameralla ja joululahjaksi saadulla ulkoisella salamalla :D ulkoinen salama on se ihmeidentekijä!

  Googlettelin aiheesta ihan mielenkiinnosta, jotkut (joissain maissa) tosiaan muokkaavat ruokakuviaan syötävämpään suuntaan esim. paistamalla ainoastaan lihan pinnan puhalluslampulla, käyttämllä annosten ulkonäön viimeistelemiseen hammastikkuja, liimaa, hiuslakkaa, kenkälankkia ja jopa moottoriöjyä!

  Jos tällaisia kikkoja käyttäviä blogeja Suomestakin löytyy, Inkiväärihillo ei niihin kuulu.

  Ja voi kiitos kohteliaisuudesta LUOMUkuvieni suhteen (muokkaamattomia). Valitettavasti annokset lautasilla ehtivät joskus jäähtyä kun napsin kymmenettä kuvaa yhdestä annoksesta saadakseni itseäni miellyttävän lopputuloksen.

  VastaaPoista
 3. Maria, voin kyllä todistaa että kaikki tänne postatut ruokakuvat ovat olleet herkullisia ja ne kaikki on myös syöty! :) Nikon D3100 + Nissin Di622 lisäsalama tekee vaan niin pirun hyvää jälkeä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!