torstai 3. toukokuuta 2012

Muikkulaatikko


Tämän kalalaatikon tekaisin savumuikkusäilykkeestä. Vallan maistuva kokeilu jälleen! Varsinainen mututuntumakokkaus jälleen, ainesten määristä ei juuri harmainta aavistustakaan..

1 prk savumuikkusäilykettä
perunoita
2,5 dl ruokakermaa
1 dl vettä (ruokakermapurkissa huuhdottuna)
suolaa
mustapippuria
tilliä

Kuori ja viipaloi perunat. Lado perunoita ja muikkuja kerroksittain uunivuokaan. Kaada päälle ruokakerma johon on sekoitettu mausteet, kaada vuokaan myös vesi ja ripottele pinnalle tilliä. Paista 225 asteessa n. 50 minuuttia.

4 kommenttia:

  1. Näyttää muuten hyvältä ;) harmi ko meillä ei noita kalaruokia edelleen harrasteta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitähän voi tehdä yhdellekin ja vaikka pakastaa :)

      Poista
  2. Nam. Onnistuu varmaan tuoreistakin? Jos muikkuja uittaa ensin suolaliemessä...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei onnistuisi :) jos itse käyttäisin tuoreita laittaisin varmaan sellaisenaan, ilman suolaliemeä.

      Poista

Kiitos kommentistasi!