torstai 24. toukokuuta 2012

Parsakaaligratiini


Parsakaali, kaaleista paras. Tuttu lisäke monenkin eri ruoan kanssa päivällispöydässämme, nyt kokeilin gratinoitua parsakaalia ja kyllä se vaan on hyvää. Tämän gratiinin kanssa maistuivat hyvin kalapyörykät (jotka kuvan vasemmasta ylänurkasta kurkkivatkin ja paistuivat kätevästi samalla pellillä).

Parsakaaligratiini

n. 500 g parsakaalia
2,5 dl ruokakermaa
2 tl maizenaa
loraus juoksevaa margariinia
suolaa
mustapippuria
emmental-juustoraastetta

Kiehauta parsakaalit vedessä, noin viisi minuuttia. Kaada uunivuokaan. Laita kattilaan juokseva margariini ja maizena, vispaa sekaisin ja lisää ruokakerma. Sekoittele kunnes seos alkaa saeta. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Kaada parsakaalien päälle. Ripottele lopuksi pinnalle juustoraastetta. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!