maanantai 12. marraskuuta 2012

Kanaa herkkusienikastikkeessa


Valjun väristä mutta suuhun sopivaa! Käytän nykyään lähes aina riisin tilalla ohraa, nämä luomuohrasuurimot ovat suosikkini.

500 g broilerinfileitä
puoli rasiaa tuoreita herkkusieniä
1 sipuli
2,5 dl ruokakermaa
vettä
tuoretta ruohosipulia
suolaa
mustapippuria

Hienonna sipuli ja viipaloi herkkusienet. Kuullota molemmat öljyssä ja siirrä sivuun. Leikkaa broilerinfileet sopiviksi paloiksi ja paista öljyssä. Lisää sipuli-herkkusieniseos, ruokakerma, sopivasti vettä ja mausteet. Anna kastikkeen kiehua n. 20 minuuttia. Lisää lopuksi tuore hienonnettu ruohosipuli

2 kommenttia:

  1. Vaikka tää pöperö olikin aika väritön niin makua tässä oli senkin edestä, good food! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tämäkin sapuska isäntää miellytti ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!