perjantai 29. maaliskuuta 2013

Soijasuikalepannu


Sekaisin soijasta-sarjassamme tänään valmistetaan täyteläisen mausteista soijasuikalepannua! Ajattelin ensin tarjoilla tämän tuorepastan kanssa, mutta koska löysin kaupasta sattumalta iki-ihanaa aurinkokuivattu tomaatti-oliivileipästä, syötiin tämä sen kanssa.

3-4 annosta

0,5 pss soijasuikaleita
vettä
kasvisliemikuutio
1 sipuli
1 (suippo)paprika
öljyä
1 prk (valkosipuli)tomaattimurskaa
2 dl ruokakermaa
(n. 1 dl vettä)
0,5 pss pakastemaissia
suolaa
mustapippuria
cayennepippuria
paprikajauhetta
loraus tai pari soijakastiketta
tippa tai useampi tabascoa
loraus sweet chili-kastiketta

Keitä soijasuikaleita kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä viitisen minuuttia. Valuta sen jälkeen ylimääräinen neste pois ja painele vaikka kauhalla myös soijasuikaleita kuivemmiksi. Suikaloi sipuli ja paprika. Kuumenna öljyä pannulla ja paista soijasuikaleita, sipuleita ja paprikoita kunnes soijasuikaleet saavat väriä ja sipulit ja paprikat pehmenevät hiukan. Lisää mausteet, tomaattimurska, ruokakerma ja maissit. Anna kuplia miedolla lämmöllä kannen alla 10 minuuttia. Jos pannuruoka vaikuttaa liian sakealta, lisää tarvittaessa vettä. Ripottele pinnalle tuoretta persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!