tiistai 28. toukokuuta 2013

Kainalokana 1 vuotta!

 
Kurkistus juhlatarjontaan..

Rakkahin Kainalokana täyttää tänään 1 vuotta, Onnea Onnea Onnea ! Syntymäpäiväjuhlat vietettiin viime lauantaina kotimme takapihan terassilla, samassa miljöössä kuin Ravintolapäivää viikkoa aiemmin. Terassin valmistelu juhlakuntoon muistutti kyllä suuresti oman kotikahvilan toteuttamista, sillä erolla ainakin että tällä kertaa tarjottavien nimilapuissa ei ollut hintoja! Mutta asiaan. Ennen kuin minulla oli lapsi, päivitellessäni ajan nopeaa kulumista sain kuulla monen monituisesta suusta että "sitten se aika vasta nopeasti meneekin kun saa lapsia!". Niin totta, niin totta. En voi käsittää että pieni Kainalokanaseni, joka nukkua tuhisteli ensimmäiset viikot puklulta tuoksuen on nyt 1 vuotias taapero, joka tyhjentää keittiön kaappeja sitä mukaa mitä niitä täytän, kävelee ja kiipeilee, heittää tarkoituksella kaiken pöydältä alas äidin reaktiota seuraten. Tehokkaasti Kainalokanamme kuitenkin pitää vanhempiaan pikkusormensa ympärillä vauvana sekä taaperona!

Suunnittelin Kainalokanan syntymäpäivätarjoiluja osittain samaan aikaan kuin Ravintolapäiväämme. Käytännössä asuin keittiössä monta viikkoa. Juhlat sekä tarjoilut onnistuivat täydellisesti, vaikka syntymäpäiväkakun sokerimassan kanssa kakun tekovaiheessa olikin lieviä hankaluuksia. Siitä myöhemmissä postauksissa lisää.. stay tuned everybody!

Neitonen ruutumekossaan.. syntymäpäiväsankaritar

6 kommenttia:

 1. "Kuka tänä päivänä onnen saa.." <3

  VastaaPoista
 2. Tarjoilut olivat, taas kerran, taivaalliset ja suussasulavat :) Synttärisankarikin oli yhtä hymyä koko juhlien ajan, iso tyttö jo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenni :) hymytytön iloisuus hyyty hetkellisesti juhlien jälkeisenä päivänä, vinkuvonkukitinää ja äidin lahkeessa roikkumista :D ei kai sitä kukaan aina jaksa happyhappy olla!

   Poista
 3. Aivan ihanat tarjoilut kuvista päätellen, slurps!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!