perjantai 3. toukokuuta 2013

Wokkia liemessä eli kana-nuudelikeitto


Tämä helppo ja kelpo arkiruoka syntyy samoista aineksista kuin monesti tehty ja syöty kana-nuudeliwokki. Sillä erotuksella että keittona tätä syötiin kaksi päivää, wokkina olisi mennyt kerralla.

vettä
2 rullaa munanuudeleita
250 g chilimarinoituja broilerinsuikaleita
1 pss wokkivihanneksia
soijakastiketta
sweet chili-kastiketta
chilimausteseosta
mustapippuria
tuoretta basilikaa
öljyä

Ruskista broilerinsuikaleet pannulla öljyssä. Kiehauta vesi ja lisää wokkivihannekset. Veden alkaessa taas kiehua lisää myös nuudelit sekä mausteita oman mielesi mukaan. Kaada joukkoon paistetut kanat ja tarkista maku. Annosten päälle voi repiä tuoretta basilikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!