lauantai 13. heinäkuuta 2013

Viskiglaseeratut broilerinleikkeet


Pipsan perunasalaatin kanssa söimme viskiglaseerattuja broilerinleikkeitä ja possuvartaita (ihan varmuuden vuoksi Apukokin mieliksi, ettei vaan pääse liha loppumaan kesken, ja olivathan ne vartaat tosi hyviä). Ruokasanaston mukaan glaseeraus tarkoittaa päällystää sokerikuorrutuksella, kiillotta voisulalla, lihaliemellä ym. Juuri näin, fileet ensin paistettiin kypsäksi ja sen jälkeen voideltiin viskikastikkeella.


3 kpl broilerifileitä
1 rkl rypsiöljyä
1 tl grillausmaustetta

Viskiglaseeraus

2 rkl viskiä
2 rkl chilikastiketta (laitoin Tabascoa)
1 rkl tomaattisosetta (laitoin ketsuppia)
2 rkl ruokokidesokeria (laitoin fariinisokeria)
1 rkl sitruunamehua
1 rkl soijakastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Sekoita vskiglaseerauksen ainekset kulhossa. Sivele leikkeiden pintaan öljyä ja mausta grillausmausteella. Grillaa leikkeet molemmin puolin. Sivele pintaan glaseerauskastiketta grillauksen lopussa. (ohje Yhteishyvä)

2 kommenttia:

  1. Mmmmm toi viskiglaseerauskastike kuulostaa herkulliselle, menee ehdottomasti testiin seuraavalla grillauskerralla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En välitä viskistä noin niinkus juomana, mutta tässä glaseerauskastikkeessa se oli suorastaan hyvää! Lisäämällä viskin määrää saa tietysti enemmän viskimäistä makua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!