perjantai 22. elokuuta 2014

Rucola-perunasalaatti


Toinen uusimman Yhteishyvän ruokalehtisestä kokeilemistani resepteistä oli tämä salaatti. Ihan maistuvaa, mutta ei vedä vertoja huippuherkulliselle Pipsa Hurmerinnan perunasalaatille.

kiinteitä perunoita (käytin uusia perunoita)
sitruunan raastettua kuorta
kapriksia
rucolaa
oliiviöljyä
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria

Keitä perunat kuorineen edellisenä päivänä. Kuori ja paloittele perunat. Raasta joukkoon pestyn sitruunan raastettu kuori. Lisää kaprikset, hienonnettu rucola, öljy ja sitruunamehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisäsin salaatin päälle vielä hieman pestoa lisämakua tuomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!