tiistai 27. tammikuuta 2015

Pulled chicken


Nyhtöpossu on herkullista, joten miksipä ei nyhtökanakin? Muualla blogimaailmassa nyhtökana ei ole mikään uusi juttu, mutta minä kokeilin sitä nyt ensimmäistä kertaa. Hyvää oli, mutta pidän ehkä enemmän nyhtöpossusta. Kastikkeena käytin samaa kuin ensimmäisellä kerralla nyhtöpossua tehdessäni.

3 kpl broilerin koipia
1 tl makeaa paprikajauhetta
1 tl mustapippuria
1 tl suolaa
0,5 dl tummaa siirappia
0,5 dl ketsuppia
0,5 dl punaviinietikkaa
0,5 dl soijakastiketta
0,5 dl sweet chili -kastiketta
1 yksikyntinen valkosipuli hienonnettuna
Sekoita kaikki marinadin ainekset yhteen ja kaada se kattilaasi laittamien koipien päälle. Paista 150 asteessa 2-2,5 tuntia. Riivi liha irti luista pieniksi säikeiksi, ja kauho kattilaan jäänyttä marinadia tarpeeksi nyhtökanalihan päälle.

2 kommenttia:

  1. Varmasti tämäkin testauksen arvoinen resepti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli, vaikka itse enemmän pidänkin pulled porkista :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!