maanantai 5. heinäkuuta 2010
Lohi-halloumisalaatti
Ensimmäinen halloumijuustokokemus; done! Juusto oli melko suolaista, seuraavalla kerralla taidan liottaa juustoa hetken vedessä ennen käyttöä. Hyvää oli kyllä silti :) Usein meillä syödään salaatissa kanaa, nyt halusin jotain erilaista. Juuston voi syödä sellaisenaan, mutta erityisen maukasta siitä tulee kun paistaa halloumiviipaleet pannulla (tai grillissä) öljyssä, pinta ruskistuu ja sisus pehmenee. Varmasti tulee uudestaankin halloumia käytettyä.
Hunajamarinoituja lohisuikaleita
1 pkt halloumijuustoa (kevyttä)
1 pss katkarapuja
punasipuli
kurkkua
miniluumutomaatteja
jääsalaattia
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Voi miten herkullisia reseptejä sinulla täällä blogissasi onkaan, nam! Ei varmasti jäänyt viimeiseksi vierailuksi tämä ensimmäiseni. :)
VastaaPoista