maanantai 12. heinäkuuta 2010

Valkosipulinen possuwok


Tämän ruoan valmistuksesta menee kyllä kaikki kunnia miehelle, minä vaan pilkoin ja paloittelin ja sanoin mitä milloinkin pitää wokkipannuun heittää. Ja hyvin on näköjään opit menneet perille, sen verran meinaan lieskat löi suusta ruokailun päätteeksi että huomaa kyllä keneltä on esimerkkiä maustamisen suhteen katsottu :D

porsaanlihasuikaleita
2 porkkanaa
1 sipuli
lukemattomia valkosipulinkynsiä
1 prk minimaissia
Blue Dragon täysjyvänuudeleita
soijakastiketta
sweet chili- kastiketta
suolaa
mustapippuria
chilijauhetta
seesaminsiemeniä

Suikaloi porkkana, paloittele sipuli reiluiksi palasiksi ja puolita tai hienonna valkosipulinkynnet. Pyörittele kasviksia hetki wokkipannussa. Siirrä kasvikset sivuun, ruskista ja mausta lihasuikaleet. Lisää kasvikset ja minimaissit lihojen joukkoon. Mausta soijakastikkeella ja sweet chili- kastikkeella. Keitä nuudelit ja lisää wokkipannuun. Koristele annos seesaminsiemenillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!