torstai 1. heinäkuuta 2010

Villeroy & Boch


Meidän häitä juhlittiin helmikuussa, ja mieheni työpaikka muisti meitä lahjakortilla kodintavaraliikkeeseen. Kaikenlaista pikkutärkeää keittiötavaraa tuli ostettua, mutta erityinen ylpeydenaiheeni on Villeroy & Bochin aterinsarja! Tähän asti ruokailuvälineemme ovat olleet hyvin sekalaisia, yksi haarukka sielä toinen täältä- sarjaa. Totta puhuen uudet ruokailuvälineet ovat vielä siististi pakkauksessaan, en varmaan raaski ottaa niitä käyttöön ennenkuin saadaan uusi asiasto :D jep, lautaset ovat edelleen hyvin suosittua yksi sieltä toinen täältä- sarjaa.

Annettakoon tässä myös erityismaininta rakkaalle puolisolleni. Eilen kasvispannaria vääntäessäni mies kehui että kiva kun joka ilta on jotain uutta syötävää. Se on myös miehen etu kun vaimolla on krooninen kokkailupuuska (lue: blog-obsession) :D

Ja sitten te muut nimeltä mainitsemattomat tuttavani (ja vieraammatkin) jotka tunnistatte itsenne että käytte täällä takapiruilemassa. Mä tiedän keitä te olette! :D joten rohkeasti vaan kommenttia tulemaan, pitää kokkaajan mielen pirteänä :)
(kuva www.villeroy-boch.com)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!