perjantai 5. lokakuuta 2012

Kasvispasta


Viime viikot tuntuvat olleen melkoista hulinaa, eikä aikaa tai energiaa kunnon ruoanlaittoon ole juuri ollut. Tässä pastassa on paljon tuoreita ihania kasviksia, ja jälkiruoaksi naatiskelimme uutukaisen Geisha Dark- suklaapatukan. Toimitus toteaa: toimii, molemmat.

Värikäs kasvispasta kahdelle + seuraavan päivän santsi yhdelle

vajaa puoli pussia täysjyvä cappelli-pastaa
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
2 suurta jumboherkkusientä
2 porkkanaa
sitruunanmakuista avokadoöljyä tai oliiviöljyä
1 prk (2 dl) pippuriruokakermaa
n. 1 dl vettä
puolikas ruukku tuoretta persiljaa

Kuori porkkanat ja leikkaa kolikoiksi. Leikkaa myös sipuli, kesäkurpitsa ja herkkusienet suht kookkaiksi paloiksi. Kääntele kasviksia kuumalla pannulla öljyssä kunnes alkavat pehmetä, lisää sitten ruokakerma ja vesi. Anna porpahdella. Keitä pasta kypsäksi ja lisää valutettu pasta kasvisten joukkoon. Ripottele päälle runsaasti hienonnettua persiljaa.

4 kommenttia:

  1. Ihanat astiat sinulla! Mistä olet noin ihanat löytänyt?

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä pastaa herkullisista aineksista! Ja nuo lautaset ovat tosi kauniin väriset :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lila on ihana väri :) olis voinut ostaa niitä enemmänkin samalla kertaa..

      Poista

Kiitos kommentistasi!