♥
Olen vieläkin sekaisin sinusta
Sekaisin sinusta
♥
Helmihäistämme on 3 vuotta, sen kunniaksi nahkahääpäivän menu:
Olen vieläkin sekaisin sinusta
Sekaisin sinusta
♥
Helmihäistämme on 3 vuotta, sen kunniaksi nahkahääpäivän menu:
tomaatti-vuohenjuustokeitto rapeakuorisen leivän sisällä
♥
naudanfileetä, kasviksia all'arrabbiata ja yrttiperunoita
♥
appelsiinimousse suklaakupissa
Tomaatti-vuohenjuustokeitto leivän sisällä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
oliiviöljyä
500 g paseerattua
tomaattia
100 g vuohenjuustoa
(loraus kermaa)
suolaa
mustapippuria
hyppysellinen sokeria
tuoretta basilikaa
kovakuorisia sämpylöitä
Hienonna sipulit ja
kuullota oliiviöljyssä. Lisää paseerattu tomaatti ja kiehauta. Lisää paloiteltu
vuohenjuusto, poista kuori halutessasi, (lisää myös kerma) ja anna keiton vielä
porpahtaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ripauksella sokeria. Soseuta
tarvittaessa sauvasekoittimella. Leikkaa leivästä kansi irti ja koverra
sisustaa pois. Kaada keitto leipien sisään. Asettele päälle koristeeksi
tuoretta basilikaa. Tarjoa heti.
Naudanfilee, kasviksia all'arrabbiata
2 rkl
arrabbiata-pestoa
oliiviöljyä
puolikas keltainen paprika
puolikas punainen paprika
0,5 munakoisoa
pari
valkosipulinkynttä
1 sipuli
suolaa
mustapippuria
0,5 dl
parmesaaniraastetta
Yrttiperunat
persiljaa
pieniä perunoita
oliiviöljyä
kuivattua basilikaa
kuivattua oreganoa
loraus sitruunamehua
Keitä perunat ja kaada keitinvesi pois. Lorauta perunoiden joukkoon oliiviöljyä ja sitruunanmehua. Mausta perunat yrteillä.
Appelsiinimousse suklaakupissa
Suklaakupit:
n. 50 g tummaa suklaata
Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetken. Levitä lusikalla suklaata paksulti silikonisen muffinsivuoan pohjalle ja reunoille. 50 grammasta suklaata tuli 3 suklaakupposta. Laita pakastimeen kovettumaan.
Appelsiinimousse:
1,5 dl kuohukermaa
1 appelsiinin mehu ja
kuoriraaste
100 g appelsiinituorejuustoa
1 liivatelehti
Vaahdota kerma. Pehmennä liivatelehti kylmässä vedessä. Kuumenna tilkka appelsiinimehua ja liota liivatelehti siihen. Sekoita tuorejuusto kermaan. Valuta liivate ohuena nauhana kerma-tuorejuustoseokseen ja sekoita hyvin. Lisää appelsiininkuoriraastetta ja halutessasi rouhittua suklaata. Anna täytteen hyytyä jääkaapissa. Lusikoi suklaakuppeihin ja tarjoa. Moussea on sopivasti kolmeen suklaakuppiin.
Maljakossa tälläkin kertaa hääkukkiamme, valkoisia neilikoita.
Rakastan sinua. <3
VastaaPoistaRight back at ya, babe <3
PoistaHerkullisen näköinen menu!!
VastaaPoistaJa onnea!! <3
Upea ateriakokonaisuus, kaikki näyttää todella herkullisilta, jälkiruoka on erityisen upea.:) Onnea hääpäivänne johdosta.:)
VastaaPoistaHerkullinen ateriakokonaisuus. :) Onnea hääpäivän johdosta! :)
VastaaPoistavoi että:)kylläpä siellä on nautittu!vielä lämpipästi Onnea koko-perheelle!
VastaaPoistaOnnea <3 <3 <3
VastaaPoistaKiitos kaikille <3
PoistaHieno menu. Paljon onnea teille!
VastaaPoistaKiitos paljon!
Poista