tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kebab-bagel


Kotiäidin ja kotivauvan vieraana kävivät taannoin kotivauvan eli Kainalokanan kummisetä- ja täti. Aamupäiväulkoilun jälkeen lounaansa sai ensin Kainalokana ja kun itkuhälyttimestä kuului tasainen tuulenhurina, söimme me aikuiset täytetyt bagelit. Pakkasesta löytyi sopivasti pussillinen itsetehtyä kebabia.

Kebabtäytteiset bagelit

bageleita
kebablihaa
jääsalaattia
punasipulia
tomaattia
tuorejuustoa
kebabkastiketta

Leikkaa bagelit halki ja paahda leivänpaahtimessa. Voitele puolikkaat tuorejuustolla ja lado täytteet bagelin väliin. Bagelit kestävät myös hyvin jääkaappisäilytystä ja maku vain syvenee jos joutuvat hetkosen odottelemaan syöjiään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!