tiistai 6. tammikuuta 2015
Chili toast skagen
Kotiäidin muistissa ei ole kehumista.. En nimittäin yhtään muista, mitä tein itsenäisyyspäivänä pääruoaksi! Tämä chilinen katkarapuleipä oli kuitenkin alkuruoka, jälkiruokana jogurttihyydyke marinoiduilla luumuilla. Chilimajoneesi sopi katkarapujen kanssa hyvin, oli oikein maukas leipä. Katkaraputäytettä voisi hyvinkin käyttää iltapalaleipien päällä.
katkarapuja
punasipulia
tilliä
mustapippuria
chilimajoneesia
paahtoleipää
Sulata katkaravut. Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen maustua jääkaapissa muutaman tunnin. Paahda paahtoleipä, voitele se ja nosta leivän päälle katkaraputäytettä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Näyttää herkulliselta, pitääkin joskus isäntä yllättää tällä ohjeella!! ☺
VastaaPoistaOli hyvää! Voisikin tehdä ensi viikolla tätä iltapalaleipien päälle..
PoistaKokeiltiin tätä eilen alkupaloina illallisella. Toimi oikein hyvin!
VastaaPoista-iialiia
Kiva että kokeilitte ja kiitos kun kommentoit! :)
Poista