tiistai 6. tammikuuta 2015

Chili toast skagen


Kotiäidin muistissa ei ole kehumista.. En nimittäin yhtään muista, mitä tein itsenäisyyspäivänä pääruoaksi! Tämä chilinen katkarapuleipä oli kuitenkin alkuruoka, jälkiruokana jogurttihyydyke marinoiduilla luumuilla. Chilimajoneesi sopi katkarapujen kanssa hyvin, oli oikein maukas leipä. Katkaraputäytettä voisi hyvinkin käyttää iltapalaleipien päällä.

katkarapuja
punasipulia
tilliä
mustapippuria
chilimajoneesia

paahtoleipää

Sulata katkaravut. Hienonna punasipuli mahdollisimman pieneksi. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja anna täytteen maustua jääkaapissa muutaman tunnin. Paahda paahtoleipä, voitele se ja nosta leivän päälle katkaraputäytettä.

4 kommenttia:

  1. Näyttää herkulliselta, pitääkin joskus isäntä yllättää tällä ohjeella!! ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli hyvää! Voisikin tehdä ensi viikolla tätä iltapalaleipien päälle..

      Poista
  2. Kokeiltiin tätä eilen alkupaloina illallisella. Toimi oikein hyvin!
    -iialiia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!