perjantai 2. lokakuuta 2015

Nachovuoka


Tässäpä ruoka, jossa yhdistyy moni lempimakuni: tomaatti, korianteri, nachot, chili.. Aivan hillittömän hyvä ja nopea nachovuoka on tässä! Tein tätä ensimmäisen kerran ja tykästyin kovasti. Mmm, tätäpä voisikin tehdä viikonloppuna. Jauhelihan voisi maustaa taco-mausteseoksella, itse en niin pidä siitä joten perusmausteet riittivät. Tähän versioon laitoin sweet chili-kastiketta ranskankermanokareiden päälle, mutta nyt kun löysin uuden intohimoni, sriracha-kastikkeen, laittaisin sitä. Polttaa polttaa! Tulista viikonloppua!

Nachovuoka

jauhelihaa
kidneypapuja
sipulia
mustapippuria
suolaa
paprikajauhetta
nachoja
Cheddar-juustoa
kirsikkatomaatteja
korianteria
tuoretta chiliä
ranskankermaa
sweet chili-kastiketta / srirachaa

Hienonna sipuli. Paista sipuli ja jauheliha pannulla ja mausta se haluamallasi tavalla. Huuhtele kidneypavut ja lisää ne jauhelihan joukkoon. Kaada seos uunivuokaan. Laita päälle nachoja sinne tänne ja raasta pinnalle reilusti Cheddaria. Paista 200 asteessa vartin verran. Lisää paiston jälkeen vuokaan halkaistuja kirsikkatomaatteja, hienonnettua korianteria, chiliviipaleita, ranskankermaa ja halutessasi myös sweet chili-kastiketta tai srirachaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!