sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Kanaquesadillat


Minkähän ihmeen takia olen tehnyt aiemmat quesadillani vaikeimman kautta eli levittänyt yhden tortillaletun päälle täytteet, laittanut toisen päälle kanneksi ja menettänyt hermoni yrittäessäni kääntää paistuvan quesadillan onnistuneesti?? Tänään tein automaattisesti kanatäytteiset quesadillat niin, että levitin salsakastikkeen ja juustoraasteen koko letulle, asettelin täytteet vain puolikkaalle letulle ja taitoin toisen puolen päälle. Näppärää! Pohdimme rouskuvien quesadillojen syömisen välissä myös mieluisimpia tortillansyömismuotoja. Mukaan laskettiin myös tacot ja tacotubsit. Itse totesin tykkääväni nimenomaan paistetun quesadillan rapsakkuudesta, siksi se taitaa olla lempparini.

Rapean herkulliset kanaquesadillat

tortillalettuja
broilerinsuikaleita
(tulista) salsakastiketta
juustoraastetta
(sinihomejuustoa, oli aika erikoista näillä makuyhdistelmillä mutta mies piti kovasti!)
punasipulia
tomaattia
ananasta
tuoretta korianteria

Levitä salsakastiketta koko tortillalettuselle ja ripottele juustoraastetta samalle alueelle. Levitä täytteet vain puolikkaalle letulle ja taita toinen puoli kanneksi. Paista quesadillaa öljyttömällä pannulla muutama minuutti kunnes tortillalettu saa kauniin ruskean värin.

4 kommenttia:

  1. Nam! Täälläkin on viikonloppuna pohdiskeltu näitä tortilla-quesadilla-enchillada-fajita-burrito-asioita. Nämä näyttävät niin herkullisilta!

    VastaaPoista
  2. Hei Luumukka! Sain Anonyymilta linkin, hän löysi luumukakun ohjeen, mikä vastaa aika paljon sitä ohjetta, mitä sinä etsit, eli siellä Tallinnan minilomalla Viru Keskusken kahvilassa syödyä kakkua. Valitettavasti blogissa ei ole kuvaa kakusta. Tässä linkki:
    http://margitiis.blogspot.com/2008/12/kihiline-tort-mustade-ploomidega.html

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Yritin jo googlen kääntäjällä suomentaa, melkoinen sanasoppa sieltä vastaukseksi tulee joissain kohdin..

    VastaaPoista
  4. Hei! Tässä vielä yksi linkki, mistä löytyy luumukakku:
    http://www.toidutare.ee/retsept.php?id=6762

    Voin auttaa kääntämisellä. Minkälaista ohjetta haluat kääntää? Heti kaikkia 4 ohjetta en pysty kääntämään. Ilmoita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!