torstai 20. lokakuuta 2011

Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka


Kyllä loma on kiva! Ehtii kokkaillakin paljon enemmän. Ja leipoa. Ja vatsa kiittää! Tässä oikein herkullinen ja kevyt vuokaruoka, Anzkulta bongattuna. Muokkasin ohjetta meille sopivaksi.

400 g naudan jauhelihaa
1 sipuli
1 yksikyntinen valkosipuli
paprikajauhetta
chilimausteseosta
suolaa
mustapippuria
1 prk tomaattimurskaa
600 g kesäkurpitsaa
1 keltainen paprika
ripaus juustoraasteeta
Ruskista jauheliha sekä hienonnetut sipulit pannulla. Mausta suolalla, mustapippurilla, paprikajauheella ja chilimausteseoksella. Kaada joukkoon tomaattimurska, kuumenna kiehuvaksi ja jätä hautumaan. Pese ja viipaloi kesäkurpitsa ja paprika. Lado uunivuoan pohjalle noin puolet kesäkurpitsa- ja paprikaviipaleista. Kaada jauhelihaseos päälle ja asettele loput kasvisviipaleet sen päälle. Ripottele pinnalle hieman juustoraastetta. Paista 200 asteessa 40 minuuttia. Raejuusto sopii lautasen reunalle mainiosti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!