perjantai 17. helmikuuta 2012

Rukiinen valkosuklaa-puolukkaherkku


Tällaiset kerrosjälkkärit ovat ihanan rapeita ja raikkaita. Ruiskeksi-puolukka-valkosuklaayhdistelmä oli aivan suussasulava! Olisin voinut syödä toisenkin kupillisen..

Laseihin kerroksittain seuraavia aineksia:

pakastepuolukoita
ruisdigestivekeksejä murustettuna
sokerilla ja vaniljasokerilla maustettua pehmeää maitorahkaa
valkosuklaata paloiteltuna

2 kommenttia:

  1. Nami nami, toimii! Rahkanhan voisi maustaa tuolla valkosuklaalla, jos sen sulattaisi. Mutta tykkään niin puolukasta ja rukiista ja valkosuklaasta. Hyvä! Tämäkin on moderni versio pappilan hätävarasta!

    VastaaPoista
  2. Nämä rapeat ja makeat jälkkäri/välipalat on parhaita! Omakehu saattaa haista, mutta olipa kerrassaan toimivat maut. Suosittelen kokeilemaan! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!